KMJ 4

 
         
     
 

KMJ 4

Karta KMJ 4

Karta över KMJ4. (Klicka för större bild)

KMJ är namnet på en fiktiv rutt. Namnet utläses som ”Kvarndalen Munksäter Järnväg”. Det är tänkt att vara en rutt med mycket ansträngning på landskapet runt järnvägen, att det ser vackert ut och med ett tydligt svenskt utseende.

KMJ som rutt är baserad på en fiktiv plats, någonstans i den mellersta delen av Sverige. De platser som finns längs rutten är helt fiktiva. Längden av rutten är ca 100km och om du vill ha mer, använd slingan och den blir dubbelt så lång ...

Massor av byggnader är ommålade från deras ursprungliga texturer, för att få ett utseende och känsla av en äkta svensk byggnad. Även träden och vegetationen är mycket arbete på att få till svensk utseende. Den verkliga världen innehåller en hel del vegetation. I KMJ Jag har försökt att få den känslan med en massa ogräs och matchande mark texturer, för att få känslan av att det finns massor av växer gröna saker i hela landskapet. Ändå är mycket gjort för att få en rimlig fps-hastighet så rutten går så smidigt som möjligt.

KMJ är gjord för att tillfredsställa både förare av passagerar- och godstrafikslok. Rutten innehåller industrier, hamnar och stationer för alla behov.

OBS!! Kräver X-tracks & New Roads av senaste version !! 

 
  KMJ 4 KMJ 4 108 mb Gjord Av: Håkan (Hawk) Pettersson  
  Tåg Tåg & Vagnar till KMJ 4 37 mb Gjord Av: Diverse  
  Dokument Dokument med Nedladdningar för KMJ4 18 kb Gjord Av: Totte & Micke321  
  PDF Readme KMJ 4 4 mb Gjord Av: Micke321  
 

SIDAN UPPDATERADES 2011-02-01 17:19

 
         
   OBS! Klicka på vår logga för ett steg tillbaka!