KMJ 4 Open Rails Edition

 
         
     
 

KMJ 4

Karta KMJ 4

Karta över KMJ4. (Klicka för större bild)

KMJ är namnet på en fiktiv rutt. Namnet utläses som ”Kvarndalen Munksäter Järnväg”. Det är tänkt att vara en rutt med mycket ansträngning på landskapet runt järnvägen, att det ser vackert ut och med ett tydligt svenskt utseende.

KMJ som rutt är baserad på en fiktiv plats, någonstans i den mellersta delen av Sverige. De platser som finns längs rutten är helt fiktiva. Längden av rutten är ca 100km och om du vill ha mer, använd slingan och den blir dubbelt så lång ...

Massor av byggnader är ommålade från deras ursprungliga texturer, för att få ett utseende och känsla av en äkta svensk byggnad. Även träden och vegetationen är mycket arbete på att få till svensk utseende. Den verkliga världen innehåller en hel del vegetation. I KMJ Jag har försökt att få den känslan med en massa ogräs och matchande mark texturer, för att få känslan av att det finns massor av växer gröna saker i hela landskapet. Ändå är mycket gjort för att få en rimlig fps-hastighet så rutten går så smidigt som möjligt.

KMJ är gjord för att tillfredsställa både förare av passagerar- och godstrafikslok. Rutten innehåller industrier, hamnar och stationer för alla behov.

Uppdaterad för att fungera med Open Rails. Några signaler justerade samt vissa träd flyttade. Aktiviteten med timmertåg är justerat med ett extra lok.

OBS!! Kräver X-tracks & New Roads av senaste version !! 

 
  KMJ 4 KMJ 4 Open Rails 109 mb

Gjord Av: Håkan (Hawk) Pettersson

Justerad av: Totte

 
 

SIDAN UPPDATERADES 2015-06-06 10:34

 
         
   OBS! Klicka på vår logga för ett steg tillbaka!