PÅ GÅNG
Banbyggarna2
 
 

*********** 7 April 2015 ***********

Arbete med 2015 års Hobbymässa har nu startat!

*********** 7 NOVEMBER 2014 ***********

Då är helgens visning över, men pga resursbrist blev tyvärr bara RW visad.

Det var trots det en mycket lyckad visning, med högt tryck hela dagen och RW fick representera hela tågsimhobbyn denna gång.

Ett stort intresse för hobbyn är det sammantagna.
För mer info, titta i tråden på Sv. 3D-tåg

*********** 18 SEPTEMBER 2014 ***********

Banbyggarna visar tågsimulatorhobbyn på mj-hobbymässan 1-2 nov

Helgen 1-2 november är det MJHOBBYMÄSSAN i Älvsjö och där kommer Banbyggarna ställa ut och visa tågsimulatorhobbyn, visa publiken vad hobbyn är för något, vad gör man och hur fungerar det. Vi visar hobbyn sett från de olika simulatorfabrikaten och vi avser att ha separata datorer som visar respektive Trainz, Open Rails och DoveTails Simulator.

Fokus i presentationen är tänkt att vara mer på skapandet av de olika sakerna vi gör i simulatorerna och i andra hand på körningen. 

Kanske kan det även vara ett tillfälle där vi utövare träffas?

Länk till mässans sida här:

http://www.mjhobbymassan.se/

*********** 8 SEPTEMBER 2014 ***********

Lite förhandsinformation... Banbyggarna smider planer så boka upp helgen 1-2 november i Stockholm! Vi återkommer i slutet av nästa vecka med mer information!

*********** 4 SEPTEMBER 2014 ***********

Banbyggarnas verksamhet

Vi förtydligar oss lite granna nu om vad vi är och vad vi kan göra. Vi profilerar oss mer som en Nordisk sida där även internationellt material är välkommet. Mot den bakgrunden så formar vi om vår hemsida så den mer korrekt speglar vår verksamhet.

Material på Banbyggarna

Under hösten kommer vi att försöka att lägga upp en hel del material, där vi bl.a. riktar in oss på objekt och fordon för Nordiska rutter i RW som kanske har ett internationellt ursprung. Detta för att underlätta både för ruttbyggare såväl som dom som laddar ner en rutt och ska få hem allt rutten bygger på.

Naturligtvis välkomnar vi material till de andra simulatorerna också, även om vi just nu adresserade ett litet bekymmer i RW.

Tågsimulatordag

Utan att lova något så undersöker vi möjligheterna att arrangera en årligen återkommande tågsimulatordag. Tågsimulatorhobbyn är så pass mogen nu så vi tror att det finns både ett behov och intresse för det. Det blir i så fall ett tillfälle att träffa dina forumkamrater live, utbyta erfarenheter och kanske lära dig mer, samtidigt som hobbyn kan få nya utövare.

Synpunkter

Vi skapar och bygger om, men man kan lätt bli hemmablind. Har du synpunkter på hemsidan, oss eller innehållet så skulle det vara jättetrevligt om du postar det i vår tråd på Svenska 3D-tåg!

E-post!

 

 
       
 
OBS! Klicka på vår logga för ett steg tillbaka!